SvENPHOTO presenteert

WEDDING WONDERS

Om te begginnen, jullie dag draait om jullie. Welkom! Ik ben Sven Plomp van SvENPHOTO photography en heb als doel jullie dag zo bijzonder en persoonlijk mogelijk vast te leggen, op een comfortabele ongedwongen manier. In een persoonlijk gesprek neem ik door wat jullie wensen zijn. Daarbij zijn de mogelijkheden divers: variërend van romantisch tot stoer tot modern geposeerd. Maar het is ook mogelijk om uitsluitend te kiezen voor een verslaglegende reportage. Waarbij mijn aanwezigheid nauwelijks waarneembaar is. De meeste bruidsparen geven de voorkeur aan een combinatie van de reportage stijl en geposeerde foto’s. Bij het woord poseren, moeten de meeste bruidsparen even slikken. Het klinkt wat stijfjes en ongemakkelijk. Dat hoeft niet. Ik zoek naar hippe en onverwachte thema’s. Natuurlijk rekening houdend met jullie persoonlijkheden en wensen. Een natuurlijke ongedwongen houding zorgt voor de beste foto’s. Jullie interactie staat daarbij voorop. Al is de setting nog zo mooi, het gaat mij er om jullie liefde, emotie en interactie over te brengen. Er is qua setting – binnen en buiten – van alles mogelijk. De mobiele flitsstudio gaat altijd mee. Op die manier kunnen jullie en de familie en vrienden jaren blijven genieten van prachtige sfeervolle foto’s. En dat is voor elk bruidspaar toch de reden om een fotograaf bij het huwelijk te betrekken. Om spontaniteit zowel bij jullie alsook bij de familie en gasten te bereiken, zorg ik voor een prettige sfeer en een open vriendelijke houding. Deze dag draait ten slotte om jullie!

poseren is weer leuk

ongedwongen, natuurlijke poses “filmisch” in beeld gebracht.

liefde in beeld

jullie liefde staat centraal in de bruidsreportage die ik maak.

altijd op zoek naar de meest sfeervolle en spannende foto locaties.


” Wat een prachtige foto’s!! Wij raken niet uitgepraat over je, je betrokkenheid tijdens onze trouwdag en de enthousiasme, passie en energie waarmee jij de foto’s hebt gemaakt. We konden ons echt geen andere fotograaf wensen. Nogmaals enorm bedankt! “Koen & Danielle

kwaliteit

betrouwbaar

Punctueel,betrouwbaar en veilig. “deliver what you promise, and promise what you deliver” is mijn motto.

hoge kwaliteit

De apparatuur moet top zijn, maar ook het vakmanschap van de fotograaf. Daar sta ik voor.

creatief

Elke bruiloft is anders en verdient het om mijn creativiteit maximaal in te zetten.
maatwerk

elk bruidspaar is anders. Ik vind het belangrijk dat ik jullie wensen goed kan aanvoelen op jullie trouwdag zelf. Voorafgaand aan jullie bruiloft nemen we natuurlijk jullie dag, wensen en ideeën door. Jullie zijn van harte welkom in m’n studio!


stel gerust een vraag!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Basic

€990

 • 6 uur fotografie
 • 200-400 foto’s op USB stick
  in volledige resolutie
 • webgallery
 • nabewerking
Buy Now!

all day

€1790

all inclusive
 • ik ben
  aanwezig van aankleden
  t/m jullie feest
 • 500-900 foto’s op USB stick
  in volledige resolutie
 • webgallery
 • nabewerking
Buy Now!
Voor nog meer trouw info, bezoek mijn bruids-site hippebruidsreportage.comSven Plomp, fotograaf
Click Me voor nog meer trouwinfo